top of page
EPC aanvragen
Boek online EPC CHECK

EPC-check je woning!

Boek binnen 1 minuut!

EPC aanvragen in Holsbeek

Op zoek naar een EPC-certificaat voor jouw woning in Holsbeek? Bij EPC-check zorgen we snel en betrouwbaar voor jouw EPC-certificaat in Holsbeek. Zoek niet verder en boek vandaag nog jouw EPC voor je woning in Holsbeek. Betaal direct online of na de keuring via factuur!

Hoe wordt jouw EPC-score berekend?

Een EPC-certificaat berekenen in 8 stappen:

01

De aanstiplijst

Een EPC-check begint altijd met de controle van de door jouw overhandigde documenten. Hierna ondertekenen we de aanstiplijst ter bevestiging van ontvangst.

02

3D Model

Vervolgens wordt de woning ter plaatse opgemeten en digitaal uitgetekend om een 3D-model te creëren. Dit helpt bij het nauwkeurig meten van moeilijk bereikbare delen zoals daken.

03

Schildelen en openingen

Alle schildelen van de woning, zoals muren, vloeren en daken, worden opgemeten en geïnspecteerd, samen met alle openingen zoals ramen, deuren, garagepoorten en dakkoepels.

04

Verwarming

Daarna wordt gekeken naar de verwarming van de woning, zoals het opwekking- en afgiftesysteem, maar ook bijvoorbeeld naar het sanitair warm water

05

Ventilatie en koeling

We kijken na of de woning voldoende geventileerd is, vooral in natte ruimtes zoals keukens en badkamers is dit belangrijk. In verband met oververhitting van je woning, kijken we na of er reeds actieve koeling aanwezig is (vb: airconditioning).

06

Hernieuwbare energie

De aanwezigheid van bronnen van hernieuwbare energie zoals zonnepanelen of een zonneboiler wordt nagegaan. Als er geen installaties aanwezig zijn, zal de zonnekaart aanbevelingen geven - indien mogelijk.

07

Software van het VEKA

Na het plaatsbezoek en het verzamelen van alle informatie zullen we aan de hand van het 3D-model, opmetingen, visuele vaststellingen en documenten, de benodigde gegevens invoeren volgens het inspectieprotocol in de software van het VEKA

08

Jouw EPC-certificaat!

Jouw EPC is klaar! We sturen het digitaal en per briefpost naar je op! Zo krijgen jouw kopers of huurders een duidelijk overzicht van de woning (vb: is er dubbele beglazing aanwezig? Is de ketel condenserend? Is het dak geïsoleerd?, ...). 

bottom of page